Sari la conținut
Home » Creare site web

Creare site web

Creare site web

Creare unui site web este o sarcină importantă, care necesită planificare in primul rând, apoi creativitate și în cele din urmă atenție la detalii. Un site web bine construit poate ajuta la creșterea business-urilor și in mod clar de a atrage clienți noi sau lead-uri!

Creare site web

50

proiecte finalizate cu succes

100%

clienți mulțumiți

Creare site web - Dăm viață ideilor tale!

Creare site web de prezentare pentru o mai bună vizibilitate in online a business-ului tău!

creare site web

Având o experiență de peste 5 ani de zile in web development și cu un număr de peste 50 de proiecte finalizate, AboutWeb.ro pune la dispoziție servicii premium pentru creare site web și creare site de prezentare la cele mai înalte standarde, iar noi, cei de la AboutWeb.ro folosim cele mai noi tehnologii precum: PHP – Laravel / JavaScript – VUE / HTML5 / mySQL/ CSS3.

Echipa AboutWeb.ro impreuna cu clientul, stabilesc obiectivele site-ului web. Ce inseamna asta? De exemplu daca doriti sa creati un site web pentru o afacere mica, trebuie sa cream o imagine de marca si sa ajungem la publicul tinta in functie de domeniu in care va deschideti acest bussines.

Un aspect foarte important de care tinem cont atunci cand cream un site web, este design-ul acestuia. Site-ul web trebuie sa aiba un design cat mai atractiv, sa fie responsive – adica sa se plieze foarte bine pe orice dispozitiv mobil, sa fie structurat si sa includa informatii clare si relevente pentru client.

Design responsive

Website-ul se va adapta perfect oricărui dispozitiv mobil si pe orice rezoluție.

Sistem administrare

Simplu și ușor de folosit. Interfața de administrare nu necesită cunoștințe tehnice.

Sistem securitate

Webiste-ul creat de noi, respectă standardele si politicile de securitate in viguare.

Limbaje de programare

Limbajele de programare pe care le folosim sunt: PHP - Laralvel, JS - Vue, mySql, HTML, CSS3

Printre clienții noștri se regăsesc:

Creare site - cere o ofertă ce se pliază pe bugetul și nevoile tale!

Notă: Trebuie să completați toate câmpurile de mai sus, apoi faceți clic pe butonul de mai jos pentru a trimite mesajul dvs.