Sari la conținut
Home » Proiecte

Proiecte

CFG Trans

CFG Trans este o firmă de transport din Pitești ce ne-a cerut ajutorul pentru a da un refrash site-ului lor.

Creare site web

Regal Studio Expert

Regal Studio Expert este un business ce se ocupă cu printuri de mari si mici dimensiuni. Clientul nostru și-a dorit să-și mute afacerea in on-line.

Creare site web

Pensiunea La Maria si Ioana

Clientul nostru și-a dorit un site complex si cât mai dinamic pentru pensiunea lui. Ne-am ocupat de branding si de creare site-ului.

Creare site

Mr. Fix

Mr. Fix este un service din Curtea de Arges ce și-a dorit foarte mult ca afacerea lui sa fie in mediul online. Ne-a rugat să ii integram si un modul de rezervări online.

Creare site web

Mahag Construct

Mahag a fost primul nostru client ce a apelat la serviciile noastre. Au avut nevoie de un site de prezentare simplu dar cât mai dinamic.

Creare site web

Miruna Minculescu

Miruna este un regizor de film în plină ascensiune. Și-a dorit foarte mult un site de prezentare / un blog pe care să-l prezinte la diferite festivaluri la care participa.

Geamuri SGT

Geamrui SGT

Clientul nostru a apelat la serviciile noastre de creare site web unde ne-am ocupat de re-design-ul complet al site-ului pe care il aveau.

Fir de in

Fir de in este un magazin online cu si despre vestimentații populare dar si cu povestea unui meșter popular, o meserie ce a intrat într-un con de umbră.

Creare site web Arges - Salvadent

Salvadent

Salvadent este o clinică de stomatologie unde echipa noastră s-a ocupat de crearea site-ului web si de crearea logo-ului.

MasterBricolaj

MasterBricolaj

MasterBricolaj a fost probabil cel mai complex proiect al echipei noastre realizat in WordPress. Clientul nostru și-a dorit in mod express o platformă care să înglobeze atât un magazin online pentru închirieri scule - unelte brico cât și un site de anunțuri, ce este utilizat atât pentru clienți cât si pentru partenerii cu care colaborează!